Jurado

  Miembros del jurado del Preview

  Elena Torrent

  Coordina des de l’any 2009 El Prat Film Office, servei municipal que té com a objectiu promocionar el municipi com a plató de rodatge i assessorar i coordinar les produccions audiovisuals que es duen a terme al Prat. Des del Prat Film Office ha pogut gestionar, entre d’altres projectes, l’acollida de llargmetratges com Barcelona, nit de reis (Dani de la Orden), Rumbos (Manuela Moreno), Secuestro (Mar Targarona), The Gunman (Pierre Morel), Ismael (Macelo Piñeyro), Mindscape (Jorge Dorado), Los últimos días (Alex Pastor i David Pastor), Red Lights (Rodrigo Cortés), Tengo ganas de ti (Fernando González Molina) i Tres metros sobre el cielo (Fernando González Molina). Només en l’últim any, ha coordinat des del Prat Film Office 143 rodatges, fet que ha consolidat El Prat com a tercer municipi de Catalunya en quan a número de produccions audiovisuals acollides, només per darrera de Barcelona i l’Hospitalet. També ha col·laborat com a cap de producció en el documental "La Ricarda, la casa de vidre" i els curtmetratges "Qué va a hacer", "Vértices", "Satana" i "Superior derecho".

  Lolo Herrero

  Es forma com a actor al Teatre Kaddish, on durant molts anys actua, dirigeix i escriu teatre. A hores d’ara encara continua en procés de formació i ha cursat cursos regulars, intensius i seminaris amb Helena Munné, Josep Costa, Joan Barbero, Montse Estévez, Andrés Lima, Pablo Messiez, Owen Horsley, Bernard Hiller, Dugald Bruce-Lockhart, Mel Churcher i Konrad Zschiedrich. Ha participat com actor en produccions cinematogràfiques i televisives tant nacionals: Les veus del Pamano (TV3/TVE), El cor de la ciutat (TV3), Hospital Central (Telecinco), Gran Hotel (Antena 3), Gran Reserva (TVE), Los últimos días (Dirigida por Àlex y David Pastor), La Riera (TV3) o Sé quién eres (Telecinco), com internacionals: Tardes de Gaudí (dirigida per Susan Seidelman), Beyond Re-animator (dirigida per Brian Yuzna), Crusader (dirigida per Bryan Goeres), Retrouver Sara (dirigida per Claude d’Anna), The Conclave (dirigida per Christoph Schrewe), 11-11-11 (dirigida per Darren Lynn Bousman), La fría luz del día (dirigida per Mabrouk El-Mechri) o Santuario (dirigida per Olivier Masset-Depasse). Director de teatre, professor d’interpretació i president de l’ASCAP (Associació pel suport a la creació i producció de l’audiovisual pratenc), compagina la seva carrera d’actor amb col·laboracions radiofòniques i locucions a audiovisuals (When pigs fly, documental de José García).

  Èrika Sànchez

  Cineasta amb una obra que abarca ficció, documental i videoinstal·lacions. El seu curtmetratge documental, "The Show", s’ha projectat a més de sis països, "Mai és tan fosc" és el seu primer llarmetratge documental estrenat a sales de tota Espanya 2014 i projectat a Amèrica Llatina i Europa, amb molt bona acollida tant de públic com de crítica. Actualment està preparant el curtmetratge de ficció "Panteras", un drama que explora la pubertat femenina a països del primer món, desenvolupa una sèrie de televisió i produeix i realitza el llarmetratge documental "Fang de Suburbi", dirigit per la periodista Odei E. Etxearte i el cineasta Xavier Esteban

  Jaume Martí

  Graduat en la primera promoció de l'Escac i muntador professional des de fa més de 15 anys, ha treballat amb sèries i pel·lícules de directors destacats del panorama nacional com en Bigas Luna, J.A. Bayona, Santiago Zannou, Oriol Paulo, Jaume Balagueró o Pau Freixas. Internacionalment ha participat en la sèrie Penny Dreadful i té pendent d'estrena Jurassic World 2. Combina la seva tasca de muntador amb la de post productor i ha sigut cap del departament d'edició de l'Escac.

  Oriol Sala-Patau

  Oriol Sala-Patau, ha sigut productor de diferents programes i Cap de Producció de l’àrea d’Entreteniments, Culturals i Infantils de TV3. Actualment està al capdavant del Departament de Ficció i Cinema d’aquesta cadena. Como a productor independient va obtenir un Premi Gaudí per "Ahora no puedo", un curtmetratge dirigit per Roser Aguilar que ha estat reconegut amb més de 30 premis nacionals i internacionals.

  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper