banner stripe

ELENA TORRENT
 

Elena Torrent

5 de Juliol

Tècnica de Comunicació a l'Ajuntament del Prat, des del 2008 fins a l'actualitat. Actualment coordina El Prat Film Comission. Responsable de comunicació de l'empresa Geo-Energia, des del 2001 fins el 2008. Responsable de Comunicació de SOS Racisme-Catalunya, des del 1993 fins el 2000.

Més info

jordi rossinyol
 

Jordi Rossinyol, tècnic de so directe

12 de Juliol

El sabadellenc Jordi Ronsinyol ha estat darrerament un dels tècnics de so més reconeguts. Per produccions com 'Eva', nomida als Goya 2012 i als Gaudí 2012 o 'Mientras Duernes' amb un premi Gaudí al millor só aquest any 2012.

Més info

carles torras
 

Carles Torras, director

12 de Juliol

Carles Torras Pérez (Barcelona, 1974), va estudiar direcció de cinema al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Posteriorment va estar seleccionat pel Festival de Cinema de Berlín per participar al "Berlinale Talent Campus" on va realitzar diversos tallers i seminaris amb professionals com Ridley Scott, Stephen Frears, Walter Salles...

Més info

jordi pastor albert miro
 

Jordi Pastor i Albert Miró

19 de Juliol

Jordi Pastor: Director, guionista i cofundador de SIS92producciones
Albert Miró: Director de fotografia i cofundador de SIS92producciones


Més info

dummy
 

 Jose Luís Romeu, muntador

19 de Juliol

Jose Luís Romeu (1984), és muntador dels llargmetratges Agnosia, Los Totenwackers, Los Cronocrímenes i Dos manos zurdas y un racimo de ojos manchados de gris.

Més info

pau mirabet
 

Pau Mirabet, director de fotografia

26 de Juliol

Nascut a Barcelona al 1977. Estudia enginyeria industrial a la Universitat Politècnica de Catalunya UPC i Cinema I Audiovisuals al Centre de Estudis Cinematogràfics de Catalunya CECC. Comença la seva carrera professional com a director de fotografia al 2002 rodant vídeo clips musicals amb Santiago Zannou...

Més info

footer logos3

Síguenos: 

face   insta  tw