banner stripe

Programació

Dijous 13 de juliol 2017

The Edge

Alexandra Averyanova

Sinopsis: Una dona gran viu a una petita estació, perduda en la profunditat del camp. L’únic esdeveniment en la vida de la dona és un tren que passa per la seva estació sense aturar-se. Durada: 12:00 min.

 

Bienvenido hermano(Welcome brother)
Juan Carlos Rivera

Sinopsis: Pipe i Güero, són dos amics que utilitzen les seves habilitats per robar carteres al mercat de la seva ciutat. Un dia roben per error a un pastor cristià. Aquest els obliga a anar a missa per trobar el perdó i evitar la presó. Durada: 08:10 min.

 

Hubo un lugar (There was a place)

Irene Garcés

Sinopsis: Carlos ha viscut molts anys lluny del poblet amb mar on la seva família ha crescut sota la repugnàcia envers la figura del seu pare. Quan aquest mor, Carlos torna per afrontar la seva desaparició. Durada: 14:05 min

 

El lleó de tigres (The Tigers' Lion)
DaVid Conill

Sinopsis: Després de molts anys lluny de casa, Michael decideix tornar a la ciutat on va nèixer i retrobar-se amb els seus. Durada: 09:15 min.

 

Abordage (On board! )
Charline Parisot

Sinopsis: Bobby el Pirata ha trobat la solució per abordar vaixells discretament. Durada: 01:34 min.

 

Time Lapse
Christian Avilés

Sinopsis: Vés amb comptes amb el que desitges… Durada: 01:21 min.

 

RotoJam3
Ashley Lo Russo

Sinopsis: RotoJam és una col•laboració entre animadors que munten amb la rotoscòpia seqüències de metratge amb la fi de crear un sol vídeo que mostri una gran varietat d’estils i tècniques. Durada: 02:56 min.

 

Vase
Vahid Bemani

Sinopsis: El pare de la nena, un home sacrificat que només té una cama. La nena ha plantat una flor a cada sabata que pertany a la cama amputada del seu pare. Durada: 01:40 min.

 

Satana
Santi Gila

Sinopsis: En un teatre antic i devastat, situat en un llimb on l’espai i el temps no és el que sembla, es representa una obra de teatre sota l’atenta mirada d’un públic especial. L’obra que s’hi representa és “Satana: Òpera en tres parts” , basat en un text de Joan Brossa i Josep Maria Mestres Quadreny.

 

 

footer logos3

Síguenos: 

face   insta  tw