banner stripe

Programació

Dijous 20 de juliol 2017

El andar del borracho

Pol Armengol

Sinopsis: Com els borratxos, les partícules no es poden moure a l’espai en línia recta degut a forces externes. Exactament com els elements en la natura. Exactament com objectes grans. Exactament com la gent. Durada: 15:00 min.

 

17 años juntos (17 years toghether)
Javier Fesser

Sinopsis: Pepe i Asun, celebren que el seu 17è aniversari de casats. Walter i Mardelina, empleats domèstics se n’han d’encarregar de tota la celebració. Tot i que és també l’aniversari de Mardelina i Walter i Mardelina s’han demanat la nit lliure. Durada: 14:36 min.

 

The two halves

Gwenn Joyaux

Sinopsis: Aristòtil, Cleòpatra i Darwin consideraven les llombrius criatures essencials i fins i tot sagrades. Però l’única cosa que aprenem sobre les llombrius és que si algú les talla per la meitat, es regeneren. Durada: 03:40 min.

 

Café nunca es café
Eduardo Ovejero

Sinopsis: Un cafè mai és el que sembla. Durada: 09:41 min.

 

Fashion Nazi
Ahmad Khoshniat

Sinopsis: Diferents models de cames comencen a caminar davant la vista del públic sobre l’escenari i una a una són aplaudides. Durada: 01:40 min.

 

Tuck me in
Ignacio F. Rodó

Sinopsis: Àlex li demana al seu pare que l’acotxi, però no és la única cosa que li demana. Durada: 01:00 min.

 

El nieto (The grandson)
Carles Ledesma

Sinopsis: Narra la inesperada i hilarant visita a un geriàtric d’un nét que no ha vist el seu avi des de fa molt de temps. Durada: 01:59 min.

 

One day in July
Hermes Mangialardo

Sinopsis: Una criatura juga amb la sorra a una platja, però un soldat arriba amb la seva arma.. Durada: 02:!5 min.

 

Superior derecho
Francesc Cànovas

Sinopsis: Pau, un nen introvertit de 7 anys, veu i observa com un home misteriós el segueix i el vigila allà a on va… Al començament sentirà curiositat per l’home, però més tard, temor.

 

 

footer logos3

Síguenos: 

face   insta  tw