banner stripe

Programació

Dijous 27 de juliol 2017

La otra mujer (The Other Woman)

Francisco Funes

Sinopsis: Laura és una dona rica. Gràcies al seu decadent matrimoni, viu una vida totalment comfortable. Una nit troba al seu marit tenint sexe amb una altra dona. Durada: 14:50 min.

 

Parque
Mateo Garlo

Sinopsis: Luis està emocionat per la cita romàntica que està a punt de tenir, però un nen peculiar es creua al seu camí. Durada: 10:00 min.

 

Verde Pistacho (Pistachio Green)

Pac

Sinopsis: Durada: 05:42 min.o Cavero El Nadal ha arribat, i amb ell els problemes amb el petit Tomàs, que ha perturbat la pau del seu veí llençant-li tot tipus d’objectes. Durada: 12:00 min.

 

Strangers in the Park
Danilo Zambrano

Sinopsis: Un projecte d’improvisació sobre dos estranys que s’asseuen a un banc al parc. Tots dos, són pols oposats amb un secret compartit. Durada: 05:42 min.

 

Atalaya
Txema Lirón de Robles

Sinopsis: Diana és l’única supervivent humana després de la guerra bacteriològica que ha acabat amb la humanitat. Durada: 02:40 min.

 

Fire
Ario Saffarzadegan

Sinopsis: La història és sobre un comandant. Durant el seu discurs alguna cosa rara passa… Durada: 01:44 min.

 

Soy vida (I am life)
Jose Alirio Rojas

Sinopsis: Soy vida, és una creació artística que vol expressar que som vida i energia. Durada: 01:24 min.

 

Un día en el parque
Diego Porral

Sinopsis: A “Un dia en el parque” ens presenten un monòleg d’un avi que li explica al seu nét com eren les coses, o potser com són ara. Durada: 02:55 min.

 

Raíces
Santi Gila

Sinopsis: Una parella que espera el seu primer fill hereta un pis en una finca pràcticament abandonada. En arribar se n’adonen que no estan sols a l’edifici, encara hi queda una antiga inquilina amb un passat misteriós.

 

Ballet Burlón
Fermí Marimón

 

 

footer logos3

Síguenos: 

face   insta  tw