banner stripe

Programació

Dijous 6 de juliol 2017

Tukke’b Teere ba / El viaje del Libro

Dani Millán

Sinopsis: El Viaje del libro narra una relació humana entre el director i un home de Gàmbia (Àfrica) Una història que deixa en evidència la irrevocable condició gregària de l’ésser humà, demostrant mitjançant un testimoni artístic un sentiment fratern que no entén de contexts geogràfics o socials ni de fronteres. Durada: 09:31 min.

 

Voyage Spatial (Viaje espacial intergaláctico)
Guillermo A. Chaia

Sinopsis: Un astronauta afronta la seva missió més difícil: trobar una relació. Durada: 06:04 min.

 

Behind

Ángel Gómez

Sinopsis: Arianne és una mare divorciada obsessionada amb la idea que el seu ex-marit podria treure-li la custòdia de la criatura. En una festa d’aniversari, una misteriosa dona gran li diu que hi ha una figura estranya que la persegueix. Durada: 15:00 min.

 

Silhouette
Bertrand Cazor

Sinopsis: Després de patir un accident de trànsit, Damien i Laura recuperen la mansió familiar, al mig del bosc. Una silueta ronda al voltant de la casa. Sembla que existeix alguna estranya connexió entre la silueta i la Laura. Durada: 13:25 min.

 

Método (Method)
Óscar Girón

Sinopsis: Centre Dramàtic Nacional. Arxiu inclassificable. Durada: 02:54 min.

 

Cthupid
Giovanni Braggio

Sinopsis: Espera, això és una història clàssica de Sant Valentí? Ah, no… no ho és! Durada: 01:24 min.

 

A Bailarina (The Ballerina)
Lucas Argenta

Sinopsis: Amb l’expectativa de trobar un sentiment nostàlgic al mirar objectes del seu passat, una noia troba una capsa de música que l’envolta amb un somni infantil incomplet, ser ballarina. Durada: 02:39 min.

 

Ella y él (She&He)
Carmen Blanco

Sinopsis: Ella, una noia melanconiosa, solitària, surt un dia d’hivern. Immersa en la seva solitud, recorda un temps passat amb ell. Durada: 02:04 min.

 

Viajes anónimos
Jorge Peña

Sinopsis: “Viajes anónimos” és un curtmetratge sobre trobades atzaroses. Quatre històries entre la ficció i la realitat que s’entrecreuen en un lloc en el qual no deixen de passar avions.

 

 

footer logos3

Síguenos: 

face   insta  tw