Jurado

  Miembros del jurado del Preview

  Elena Torrent

  Com a film liaisons acreditada per l’ Association of Film Commissioners International (AFCI) i Tècnica en Relacions Públiques per l’Escola Superior de RRPP de Barcelona, coordina des de l’any 2009 El Prat Film Office, servei municipal de l’Ajuntament del Prat de Llobregat que té com a objectiu promocionar el municipi com a plató de rodatge, assessor en la gestió de les localitzacions, facilitar els tràmits i permisos i generar activitat econòmica vinculada a la producció audiovisual.

  Durant l’any 2017 El Prat va acollir un total de 156 produccions audiovisuals, fet que el situa com a tercer municipi de Catalunya quant a nombre de produccions acollides. Des del Prat Film Office ha pogut gestionar, entre d’altres projectes, l’acollida al municipi de llargmetratges com El árbol de la sangre, Barcelona, nit de reis, Rumbos, Secuestro, The Gunman, Ismael, Mindscape, Los últimos días, Red Lights, Tengo ganas de ti i Tres metros sobre el cielo.

  Lolo Herrero

  Es forma com a actor al Teatre Kaddish, on durant molts anys actua, dirigeix i escriu teatre. A hores d’ara encara continua en procés de formació i ha cursat cursos regulars, intensius i seminaris amb Helena Munné, Josep Costa, Joan Barbero, Montse Estévez, Andrés Lima, Pablo Messiez, Owen Horsley, Bernard Hiller, Dugald Bruce-Lockhart, Mel Churcher i Konrad Zschiedrich. Ha participat com actor en produccions cinematogràfiques i televisives tant nacionals: Les veus del Pamano (TV3/TVE), El cor de la ciutat (TV3), Hospital Central (Telecinco), Gran Hotel (Antena 3), Gran Reserva (TVE), Los últimos días (Dirigida por Àlex y David Pastor), La Riera (TV3) o Sé quién eres (Telecinco), com internacionals: Tardes de Gaudí (dirigida per Susan Seidelman), Beyond Re-animator (dirigida per Brian Yuzna), Crusader (dirigida per Bryan Goeres), Retrouver Sara (dirigida per Claude d’Anna), The Conclave (dirigida per Christoph Schrewe), 11-11-11 (dirigida per Darren Lynn Bousman), La fría luz del día (dirigida per Mabrouk El-Mechri) o Santuario (dirigida per Olivier Masset-Depasse). Director de teatre, professor d’interpretació i president de l’ASCAP (Associació pel suport a la creació i producció de l’audiovisual pratenc), compagina la seva carrera d’actor amb col·laboracions radiofòniques i locucions a audiovisuals (When pigs fly, documental de José García).

  Èrika Sànchez

  Cineasta amb una obra que abarca ficció, documental i videoinstal·lacions. El seu curtmetratge documental, "The Show", s’ha projectat a més de sis països, "Mai és tan fosc" és el seu primer llarmetratge documental estrenat a sales de tota Espanya 2014 i projectat a Amèrica Llatina i Europa, amb molt bona acollida tant de públic com de crítica. Actualment està preparant el curtmetratge de ficció "Panteras", un drama que explora la pubertat femenina a països del primer món, desenvolupa una sèrie de televisió i produeix i realitza el llarmetratge documental "Fang de Suburbi", dirigit per la periodista Odei E. Etxearte i el cineasta Xavier Esteban

  Jaume Martí

  Graduat en la primera promoció de l'Escac i muntador professional des de fa més de 15 anys, ha treballat amb sèries i pel·lícules de directors destacats del panorama nacional com en Bigas Luna, J.A. Bayona, Santiago Zannou, Oriol Paulo, Jaume Balagueró o Pau Freixas. Internacionalment ha participat en la sèrie Penny Dreadful i té pendent d'estrena Jurassic World 2. Combina la seva tasca de muntador amb la de post productor i ha sigut cap del departament d'edició de l'Escac.

  Oriol Sala-Patau

  Oriol Sala-Patau, ha sigut productor de diferents programes i Cap de Producció de l’àrea d’Entreteniments, Culturals i Infantils de TV3. Actualment està al capdavant del Departament de Ficció i Cinema d’aquesta cadena. Como a productor independient va obtenir un Premi Gaudí per "Ahora no puedo", un curtmetratge dirigit per Roser Aguilar que ha estat reconegut amb més de 30 premis nacionals i internacionals.

  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  Partner 1
  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper